Herbrand skleidinys vienai modalumo logikos S4 formulių klasei - Norgėla, Stanislovas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2003)
Darbe aprašyta viena kvantorinės modalumo logikos S4 formulių klasė, kurios Herbrand skleidinį galima gauti iš atitinkamų skulemizuotų formulių naudojant tik keitinius.