Lygiagretūs skaičiavimai savireguliuojančio neuroninio tinklo junginyje su Sammono algoritmu - Dzemyda, Gintautas; Kurasova, Olga; Marcinkevičius, Virginijus (Lietuvos matematikos rinkinys, 2003)
Santraukos nėra.