Elektroninė pasaulinio lygio mokymo dedamoji - Baskas, Antanas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2023)
Straipsnyje aptariama mokymo finansavimo, mokinančiųjų vertinimo, mokymo turinio ir elektroninio mokymo reikšmingumas, mokymo kokybės veiksmingumo ir ryšio skalės. Pateikiami užsienio universitetų ir kolegijų perėjusių prie aktyvių mokymo būdų, naudojant elektroninį mokymą, sėkmės faktoriai ir rezultatai.Nurodomas Estijos ir Švedijos universitetų elektroninio mokymo lygis.
Keywords: elektroninis mokymas