Fundamentali lygtis - Mačys, Juozas Juvencijus; Sušinskas, Jurgis (Lietuvos matematikos rinkinys, 2017)
Supažindinama su svarbia ir pamokoma trigonometrine lygtimi. Apžvelgti mokymo priemonėsepateikti sprendimai, nurodytos tų sprendimų klaidos. Parodyta, kaip galima sprendimą sutrumpinti,vaizdžiau užrašyti atsakymą.