Brodskio kodavimo metodas teiginių logikai - Alonderis, Romas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2017)
Straipsnyje pateikiamas Brodskio kodavimo metodas teiginių logikai. Šis metodas pagrįstas kodavimo lentele, sudaryta sekvencinio skaičiavimo pagrindu. Remiantis šia lentele, generuojama nagrinėjamos sekvencijos kodų lentelė. Parodoma, kad bet kuri sekvencija yra įrodomą minėtame skaičiavime tada ir tik tada, jei jos kodų lentelė yra p-uždara.