Du pilni finitariniai skaičiavimai refleksyviai bendrojo žinojimo logikai - Girčys, Aurimas Paulius; Pliuškevičius, Regimantas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2013)
Straipsnyje pateikiami du pilni sekvenciniai skaičiavimai bendrojo žinojimo logikai. Pristatyta kalbair pilnas begalinis skaičiavimas skirtas RCL. Straipsnyje pristatyti baigtiniai skaičiavimai $RCL_I$ ir$RCL_L$, ir įrodytas tų skaičiavimų pilnumas remiantis baigtinio skaičiavimo $RCL_ω$ pilnumu.