Linksmoji matematika: žaidimai paskaitų metu - Suboč, Olga (Lietuvos matematikos rinkinys, 2016)
Straipsnyje aprašomi žaidimo formos užduočių pateikimo būdai, leidžiantys paįvairinti pratybas bei padėti studentams greičiau įsisavinti naujas teorines sąvokas, apibrėžimus. Sudoku pavidalo žaidimai gali būti sudaromi pratybų metu sprendžiamų užduočių pagrindu. Sąvokų kryžiažodžiai naudojami per paskaitą gautoms teorijos žinioms įtvirtinti.
Keywords: matematikos dėstymas; žaidimai; kryžiažodis; sudoku; motyvavimas