Prisotinimo metodas bendrojo žinojimo logikai - Pliuškevičius, Regimantas; Girčys, Aurimas Paulius (Lietuvos matematikos rinkinys, 2012)
Straipsnyje pateikiamas prisotinimo metodo naudojimas bendrojo žinojimo logikoje siekiant patikrinti ciklinius sekventus refleksyviojoje bendrojo žinojimo logikoje. Tradcininio požiūrio tailymas leidžia daryti prielaidą, kad bendrojo žinojimo operatorius apibrėžiamas naudojant indukcines aksiomas ir reikalauja ciklinių