Transformacijos formulė, susijusi su Dirichlė L-funkcija, su pagrindiniu charakteriu - Balčiūnas, Aidas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2012)
Straipsnyje gauta formulė eksponentinei eilutei su dalikliklių funkcija. Ši formulė gali būti pritaikyta L-funkcijos su pagrindiniu charakteriu kvadrato Melino transformacijos meromorfiniam tęsiniui gauti.