Žymėtas sekvencinis skaičiavimas propozicinei tiesinio laiko logikai - Alonderis, Romas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2012)
Darbe yra pateiktas žymėtas sekvencinis skaičiavimas propozicinei tiesinio laiko logikai. Įrodyta, kad šis skaičiavimas yra pilnas tam tikros nagrinėjamos logikos sekvencijų klasės atžvilgiu.