Palyginamoji pažangumo analizė: panelinės logistinės regresijos modelis - Radavičius, Marijus; Samusenko, Pavel (Lietuvos matematikos rinkinys, 2010)
Studentų pažangumo duomenims tirti buvo parinktas sąlyginės logistinės regresijos modelis. Šis modelis leidžia palyginti skirtingų egzaminų sudėtingumą ir identifikuoti susijusius veiksnius.
Keywords: IRT; binarinis užduoties atsakas; maišantieji parametrai; Rasch modelis; sąlyginė logistinė regresija; studentų pažangumas