Itrio aliuminio granato sintezės kompiuterinis modeliavimas - Mackevičius, Mažvydas; Ivanauskas, Feliksas; Kareiva, Aivaras (Lietuvos matematikos rinkinys, 2010)
Šiame darbe dvimačio modelio pagrindu mes įvertiname difuzijos ir reakcijos greičio koeficientus itrio aliuminio granato sintezėje prie aukštų temperatūrų.
Keywords: Itrio aliuminio granatas; sintezė; modeliavimas