Beveridge–Nelson filtrų apibendrinimai autonormuotoms sumoms - Juodis, Mindaugas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2021)
Darbe įrodoma blokais autonormuota centrinė ribinė teorema. Nagrinėjami tiesiniai procesai su apibendrintu Beveridge–Nelson filtru.