Hibridinės logikos formulių normalioji forma - Aleknavičiūtė, Daiva; Norgėla, Stanislovas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2021)
Aprašomas grynosios hibridinės logikos formulių be suvaržymo operatoriaus transformavimo metodas į ekvivalenčią normaliąją formą, kurioje įvykdomumo operatorių veikimų srityse nėra įvykdomumo operatorių įeičių.