Nusipelniusio mokytojo docento Petro Rumšo (1921 11 02–1987 02 23) nuopelnai Lietuvos mokyklai - Jasiūnas, Henrikas; Verikaitė, Vitolda (Lietuvos matematikos rinkinys, 2021)
Pateikiami Petro Rumšo darbai, kurie atskleidžia jo asmens reikšmę Lietuvos mokyklai, švietimui ir kultūrai.
Keywords: universitetas; mokykla; matematika; terminai; vadovėliai; uždavinynai; istorija; recenzija; vertimai