Matematikos studijos Vilniaus universiteto matematikos-gamtos fakultete 1940–1944 metais - Jasiūnas, Henrikas; Verikaitė, Vitolda (Lietuvos matematikos rinkinys, 2021)
Vilniaus lenkiškojo Stepono Batoro universiteto pertvarkymas į lietuviškąjį Vilniaus universitetą 1940 m. ir Matematikos-gamtos fakulteto veikla 1940–1944 m.
Keywords: lietuviškasis Vilniaus universitetas; matematikos-gamtos fakultetas; 1940–1944 metai