Europos studentų olimpiada’07 - Dzindzalieta, Dainius (Lietuvos matematikos rinkinys, 2021)
Svarstomos mokinių olimpiados EUROPE 2007 problemos. Problemos pateikiamos anglų ir lietuvių kalbomis. Siūlomi du problemų sprendimai.
Keywords: olimpiados; klausimai; rinkiniai