Daugiamatė lokalioji teorema Knopfmacherio pusgrupėje - Skrabutėnas, Rimantas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2007)
Straipsnyje H. Delange metodu įrodyta lokalioji daugiamatė ribinė teorema adityviosioms funkcijoms, apibrėžtoms J. Knopfmacherio pusgrupėje.
Keywords: aritmetinė funkcija; lokalieji skirstiniai; Knopfmacherio pusgrupė.