Diskreti universalumo teorema su svoriu elipsinių kreivių L-funkcijoms - Garbaliauskienė, Virginija (Lietuvos matematikos rinkinys, 2005)
Įrodyta diskreti universalumo Voronino prasme teorema su svoriu elipsinių kreivių virš racionaliųjų skaičių kūno L-funkcijoms.