Studentų internetinės apklausos duomenų analizė - Murauskas, Gediminas; Radavičius, Marijus (Lietuvos matematikos rinkinys, 2011)
Straipsnyje nagrinėjama internetinės apklausos rezultatų vertinimo ir neatsakymų sąlygoto poslinkio sumažinimo problema remiantis VU studentų apklausos duomenimis apie VU Informacinių technologijų taikymo centro (ITTC) teikiamų paslaugų kokybę. Greta tradicinių persvėrimo metodų neatsakymų sąlygotam poslinkiui kompensuoti pritaikytas sąlyginės logistinės regresijos modelis.
Keywords: neatsakymų poslinkio sumažinimas; sąlyginė logistinė regresija; internetinė apklausa; persvėrimas