Lietuvos regioniniai matematikos konkursai: patirtis ir perspektyvos - Apynis, Antanas; Kašuba, Romualdas; Stankus, Eugenijus (Lietuvos matematikos rinkinys, 2011)
Šiame straipsnyje glaustai apžvelgiami komandiniai jaunųjų matematikų konkursai, kasmet organizuojami Alytaus apskrityje, Pasvalyje, Raseiniuose ir Rietave. Juos rengiant yra prisidėję ir šio straipsnio autoriai. Manome, kad komandiniai konkursai ypač naudingi mokiniams. Jie ugdo gebėjimą dirbti komandoje, skatina bendradarbiauti. Straipsnyje dalijamasi sukaupta patirtimi, nagrinėjama uždavinių tematika.
Keywords: konkursai; užduotys; geometrija; kombinatorika; skaičių dalumas; įrodymas