Farey trupmenų pirminiai dalikliai - Kazakevičius, Vytautas; Stakėnas, Vilius (Lietuvos matematikos rinkinys, 2011)
Nagrinėjamos racionaliųjų skaičių pirminių daliklių variacinės eilutės. Įrodoma teorema apie sekos, gautos iš šių eilučių, ribinį skirstinį.
Keywords: racionalieji skaičiai; pirminiai dalikliai; Puasono-Dirichle skirstinys