Dvimatė ribinė teorema Lercho dzeta funkcijoms. II - Genienė, Danutė Regina (Lietuvos matematikos rinkinys, 2011)
Straipsnyje įrodoma dvimatė ribinė teorema Lercho dzeta funkcijoms su transcendenčiuoju ir racionaliuoju parametrais.
Keywords: Lercho dzeta funkcija; tikimybinis matas; silpnasis konvergavimas