Skaitmenų sumos paklūsta Strassen’o dėsniui - Manstavičius, Eugenijus (Lietuvos matematikos rinkinys, 1997)
Darbe Strassen’o kartotinio logaritmo dėsnis jrodomas sveikųjų neneigiamų skaičių skaitmenų Kantoro skaičiavimo sistemoje sumoms. Naudojamasi [6] ir [7] straipsnių idėjomis.