Apie stipriai pirminius kairiuosius modulius ir idealus - Kaučikas, Algirdas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2001)
Įrodyta, kad stipriai pirminio modulio kvaziinjektyvus apvalkalas yra paprastas modulis virš natūralaus jo endpmorfizmo požiedžio. Pateiktas naujas konceptalus A.L. Rozenbergo teoremos apie žiedo stipriai pirminio radikalo struktūrą įrodymas.