Apie aproksimavimą Puasono dėsniu - Čekanavičius, Vydas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2002)
Pademonstruota, kaip Levy koncentracijos funkcija gali pagerinti liekamojo nario įverčius. Aproksimuojant Puasono dėsniu liekamajame naryje pašalinamas logaritminis daugiklis.