Pasikliautinųjų intervalų skaičiavimo būdų palyginimas diskretiems biologiniams duomenims - Kanopaitė, Alesia; Mickevičius, Eduardas; Radavičius, Marijus (Lietuvos matematikos rinkinys, 2002)
Santraukos nėra.