Diskontavimo ribinės teoremos atsižvelgiant į didžiuosius nuokrypius - Deltuvienė, Dovilė; Saulis, Leonas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2003)
Darbe gautos atitinkamai normuotos sumos Sv = ∑∞k=0 vkXk, 0 ≤ v < 1, skirstinio didžiųjų nuokrypių teoremos ir eksponentinės nelygybės, kai atsitiktiniai dydžiai X0, X1, X2, . . . tenkina N.S. Bernšteino sąlygą.