Skaičių geometrija Lietuvos skaičių teorijos mokykloje - Laurinčikas, Antanas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2003)
Pateikta Lietuvos autorių darbų apžvalga apie pirminių idealiųjų skaičių geometriją bei jos taikymus.