Duomenų gavybos technologijų panaudojimas jaunųjų kompiuterininkų mokyklos veiklos analizei - Turskienė, Sigita; Kulvietis, Genadijus; Burbaitė, Renata (Lietuvos matematikos rinkinys, 2003)
Santraukos nėra.