Asmeninių kompiuterių klasterio našumo tyrimas, sprendžiant molekulių kvantinės mechanikos uždavinius - Pankevičius, Egidijus; Rakauskas, R.-J.; Šulskus, Juozas; Vošterienė, Svajonė (Lietuvos matematikos rinkinys, 2003)
Asmeninių kompiuterių dirbančių lokaliam tinkle Linux operacinėje sistemoje, klasteriai yra tapę pigiausiais , superkompiuteriais`````. ` Mūsų darbe ištirtas LKA Taikomųjų mokslq katedroje sukurto klasterio TAURAS našumas, sprendžiant neempirius molekulių kvantinės mechanikos uždavinius. Darbe parodytos naudojamos Score programinės įrangos galimybės ir pranašumai, sprendžiant tokius uždavinius.