Išsprendžiamoji procedūra KD4 ir PDL logikų apjungimui - Pliuškevičienė, Aida (Lietuvos matematikos rinkinys, 2004)
Pasiūlyta dedukcija pagrįsta išprendžiamoji procedūra modalinės logikos KD4 ir propozicinės dinaminės logikos PDL apjungimui. Pasiūlyta išprendžiamoji procedūra yra korektiška ir pilna.