Programinės įrangos panaudojimas nuotolinio mokymosi kurse , Tikimybių teorija ir statistika’’ - Dabulytė-Bagdonavičienė, Jurgita; Bikulčienė, Liepa (Lietuvos matematikos rinkinys, 2004)
Įvertinus studentų apklausos rezultatus nuotolinio mokymo kursas „Tikimybių teorija ir statistika" papildytas naujais elementais. Šiame straipsnyje pateikti svarbiausi iš jų: laboratoriniai darbai Mathcad aplinkoje ir sunkesnių kurso temų paskaitų vaizdo įrašai. Geri 2002/03 mokslo metų mokymosi rezultatai lėmė tai, kad šiais metais kursą nuotoliniu būdu mokėsi jau dviejų fakultetų neakivaizdinių studijų studentai. Kursas taip pat naudojamas dieninio skyriaus KTU studentų mokymui. Straipsnyje pateikiami studentų anketavimo duomenys ir atsiskaitymų rezultatai.