Aktyvių užklausų kalbų panaudojimas verslo taisyklių realizacijai - Vasilecas, Olegas; Saulis, Algis; Sinkevičius, Valdas; Dereškevičius, Saulius; Vaičiulis, Rimgaudas Stanislovas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2004)
Santraukos nėra.