Stochastinių diferencialinių lygčių sprendimo Rungės–Kuto metodai - Navikas, Jurgis (Lietuvos matematikos rinkinys, 2023)
Daugiamačių atveju antrosios eilės silpnosioms Rungės–Kuto aproksimacijas stochastinėms diferencialinėms lygtims (SDL) konstruoti yra gana sudėtinga. Šiame straipsnelyje pabandyta apeiti šiuos sunkumus tokiu būdu: įrodyta, kad šešiamatės SDL aproksimacijai tinka dvimatės SDL Rungės–Kuto aproksimacijos koeficientai.