Žinojimo logika su begaliniu agentų skaičiumi - Pliuškevičius, Regimantas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2023)
Sukonstruotas sekvencinis skaičiavimas žinojimo logikai su begaliniu agentų skaičiumi. Sukonstruotas skaičiavimas neturi piūvio taisyklės ir visos jo taisyklės yra apverčiamos.