Pusgrupių Eulerio aproksimacijų asimptotinių skleidinių koeficientų išraiškos - Vilkienė, Monika (Lietuvos matematikos rinkinys, 2023)
[2] straipsnyje Bentkus pateikė pusgrupių Eulerio aproksimacijų asimptotinius skleidinius. Mes šių skleidinių koeficientus užrašėme išreikštinėje formoje.