Koreliatyvių žinių logikos taikymas kvantinėje mechanikoje - Giedra, Haroldas; Alonderis, Romas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2018)
Straipsnyje pateikiamas agentų, susietų su kvantinės sistemos dalelėmis, žinių modeliavimas. Taip pat buvo atlikta formulių ir jų įvykdomumo modelyje analizė.