Grupių ir erdvių asimptotinė topologija. II - Otera, Daniele Ettore (Lietuvos matematikos rinkinys, 2014)
Šis darbas tęsia grupių ir daugdarų asimptotinės topologijos tyrimus. Jame mes trumpai aptariame paprastojo geometrinio jungumo sąvoką.