Efektyvus algoritmas specialiam bimatricinio lošimo uždaviniui spręsti - Mockus, Jonas; Sabaliauskas, Martynas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2013)
Nėra žinomų polinominio sudėtingumo algoritmų bimatriciniams lošimams (BM) spręsti. Darbe pateikiamas analitinis specialios BM klasės uždavinių sprendinys ir įrodomas jo konvergavimas