Kartano erdvių homogeninės struktūros - Mazėtis, Edmundas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2013)
Darbe nagrinėjamos Kartano erdvių su Mirono afiniaja sietimi homogeninės sandaugos struktūros, surastos jų integruojamumo sąlygos.