Du pilni finitariniai skaičiavimai refleksyviai bendrojo žinojimo logikai - Girčys, Aurimas Paulius; Pliuškevičius, Regimantas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2013)
Straipsnyje pateikiami du pilni sekvenciniai skaičiavimai bendrojo žinojimo logikai. Pristatyta kalba ir pilnas begalinis skaičiavimas skirtas RCL. Straipsnyje pristatyti baigtiniai skaičiavimai RCL_I ir RCL_L, ir įrodytas tų skaičiavimų pilnumas remiantis baigtinio skaičiavimo RCL_ω pilnumu.