Matematikos mokymo skirtingose studijose palyginamoji analizė - Danilenko, Svetlana; Chadyšas, Viktoras; Kasparavičiūtė, Aurelija (Lietuvos matematikos rinkinys, 2016)
Straipsnyje detalizuojami tradicinių ir nuotolinių studijų skirtumai. Apžvelgiami matematikos mokymo ypatumai skirtingose studijose Vilniaus Gedimino techniko universitete (VGTU) ir atliekama skirtingų studijų studentų egzaminų įvertinimų palyginamoji analizė.