Matematikos mokymas nuotolinėse studijose - Kasparavičiūtė, Aurelija; Chadyšas, Viktoras (Lietuvos matematikos rinkinys, 2015)
Straipsnyje detalizuojama nuotolinio mokymosi samprata ir pristatomos priemonės, kurios šiuo metu yra naudojamos matematikos mokymui, vykdant nuotolines studijas Vilniaus Gedimino technikos universitete (VGTU).