2015 m. LEU jaunųjų matematikų olimpiados apžvalga - Gesevičienė, Vilma; Mazėtis, Edmundas; Jakaitytė, Eglė (Lietuvos matematikos rinkinys, 2015)
. Straipsnyje aptariami 2015 m. LEU jaunųjų matematikų olimpiados uždaviniai ir jų sprendimai.