2013 m. LEU jaunųjų matematikų olimpiados apžvalga - Jakaitytė, Eglė; Kaučikas, Algirdas; Mazėtis, Edmundas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2013)
Straipsnyje aptariami 2013 m. LEU jaunųjų matematikų olimpiados uždaviniai ir jų sprendimai.