Nuo prekių kainos priklausantis vėlavimas Kaleckio modelyje - Barzdžiukas, Raimondas; Eitkevičiūtė, Rasa; Švitra, Osvaldas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2012)
Straipsnyje tiriami ekonomikos augimo modeliai, kuriuose vėlavimas priklauso nuo ieškomo sprendinio t. y. prekių kainos.