Ekonomikos augimo modelis su vėlavimu - Barzdžiukas, Raimondas; Eitkevičiūtė, Rasa; Švitra, Osvaldas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2012)
Straipsnyje nagrinėjamas netiesinis produkcijos augimo modelis su vėlavimu. Netiesinėje analizėje gauti rezultatai palyginti su realiais duomenimis.