Apie kai kurios hypererdvės su Ocanisk¸aja (C0,C1) topologija kardinalinius invariantus - Praninskas, Gintaras (Lietuvos matematikos rinkinys, 2012)
Apie kai kurios hypererdvės su Ocanisk¸aja (C0,C1) topologija kardinalinius invariantus Straipsnyje nagrinėjami topologinės erdvės uždar¸u poaibi¸u erdvės (hypererdvės) su (C0,C1) Očano tipo topologija kardinaliniai invariantai. J¸u ryšys