Apie grynosios hibridinės logikos išsprendžiamumą - Norgėla, Stanislovas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2012)
Darbe nagrinėjama viena grynosios hibridinės logikos formulių klasė. Įrodomas jos išsprendžiamumas. Išsprendžiamumui įrodyti pasinaudojama sekvenciniu be ciklų skaičiavimu logikos H(@) formulėms.